Žemės įdirbimo technika

            

           Nuo 2012 metų birželio 1 dienos tapome Pracūzijos kompanijos QUIVOGNE S.A.S. atstovu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Baltarusijoje. QUIVOGNE S.A.S tai privataus kapitalo įkurta įkurta brolių Quivogne 1946 metais. Ir šiandiena 100% įmonės akcijų priklauso Quivogne šeimai. Nuo pat įkūrimo pradžios Quivogne specializavosi žemės įdirbimo ir sėjos padargų gamyboje. Pirmoji gamykla buvo įkurta Polaincour mieste, o 1972 metais buvo pastatyta dar viena gamykla Jussey. Kur ir buvo perkelta pagrindinis ofisas ir gamyba.

Dėl gaminamų aukštos kokybės žemės įdirbimo padargų Quivogne tapo viena iš lyderių Prnacūzijoje. Pagrindinė priežastis kodėl Quivogne tapo populiari tarp ūkininkų buvo tai, kad gamyklą labai rimtai atsižvelgdavo į ūkininkų atsiliepimus ir pageidavimus gaminant padargus.

Quivogne inžinieriai sukūrė platų asortimentą žemės įdirbimo padargų tokių kaip; diskinius ir noraginius skutikus, giluminius dirvos purentuvus, tankinimo volus, lėkštines akėčias, kultivatorius ir kitus padargus. Visi padargai yra aukštos kokybės ir inžinieriniai sprendimai buvo derinami su agronomais. Todėl su Quivogne technika, ūkininkai pasiekia gerų rezultatų.

Quivogne šiai dienai yra žinoma visame pasaulyje. Apie gaminama Quivogne padargus yra labai daug gerų atsiliepimų iš įvairių pasaulio šalių ūkių. Quivogne technika yra platinama daugiau negu 60 pasaulio šalių. Ir žinoma tiek tarp labai stambių ūkių, tiek tarp smulkių. Naudodama aukštas technologijas ir būdama nedidelia kompanija Quivogne gali greitai reguoti į besikeičiančius klientų poreikius. Tuom sukurdama pridėtinę vertę savo pirkėjams.